'Bacila bombu'

Sharon Stone otkrila koliko je zaradila na ‘Sirovim strastima’: 13,5 milijuna manje od Douglasa!

L. S.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Stone se također osvrnula na to kako se suočila s omalovažavanjem glavnog producentaNa 43. godišnjoj dodjeli nagrada Muse u New Yorku za žene u filmu i televiziji Sharon Stone je ‘bacila bombu’ izjavivši kako je na filmu ‘Sirove strasti’ zaradila samo 500.000 dolara, dok je njen kolega Michael Douglas zaradio vrtoglavih 14 milijuna dolara!


“Michael Douglas zaradio je 14 milijuna dolara. Ja sam bila nova, a on je bio vrlo velika zvijezda”, izjavila je, prenosi Page Six.


Stone se također osvrnula na to kako se suočila s omalovažavanjem glavnog producenta na setu, Paula Verhoevena, koji ju je, kako navodi, pogrešno nazivao Karen tijekom čitavog snimanja filma.
“Čak i na Guvernerovom balu [nakon dodjele Oscara], i dalje me zvao ‘Karen!’ I to sam poniženje nosila jako duboko u sebi”, rekla je.


Na spomenutom eventu, Stone je dobila počast zajedno s još osam žena, uključujući zvijezdu “The Piano Lesson” Danielle Brooks, predsjednicu Akademije filmskih umjetnosti i znanosti Janet Yang, zvijezdu “Slumdog Millionaire” Freidu Pinto i Sandru Lee.