»Ne vjerujem lažima«

Najmlađa izvođačica na HR Top 40 listi: Šesnaestogodišnja Kornelija progovara o ozbiljnim temama

Ivana Kocijan

Foto: MARIO MEHULJIĆ

Foto: MARIO MEHULJIĆ

Singl »Ne vjerujem lažima« govori o neispunjenim obećanjima, lažima i riječima koje nekada bole više od ičegaNakon izuzetno uspješnog singla »Ja sam takva kakva sam« kojim je postavila rekord i postala najmlađa izvođačica na službenoj HR Top 40 listi, Kornelija je predstavila svoju novu pjesmu »Ne vjerujem lažima« koja se također našla na listi najemitiranijih singlova. Simpatična 16-godišnjakinja u svojim pjesamama progovara o ozbiljnim temama, a sve je upakirano u moderan glazbeni izričaj.


»Ne vjerujem lažima« govori o neispunjenim obećanjima, lažima i riječima koje nekada bole više od ičega, a sastavni su dio svakodnevice i nešto s čime se svatko od nas susreo više puta u životu. Kornelija donosi ovu ljubavnu priču s tužnim završetkom i porukom da treba poslušati razum i vezu prekinuti ako nam ljubav nije uzvraćena istom mjerom.


– Nekada je jako teško prepoznati laž i napraviti razliku između onog što si sami umislimo i onoga što je stvarnost. Često je slučaj da ljubav bude iskrena i potpuna samo s jedne strane, a druga strana to koristi i poigrava se s tuđim osjećajima. Iako ponekad mislimo i očekujemo da nas neko voli istom mjerom kao i mi njega, treba poslušati razum i realno sagledati stvari. Nemojte vjerovati lažima, vjerujte sami sebi i svom srcu. Ono će najbolje ocijeniti što je za vas najbolje.
Onaj tko vam ljubav ne uzvraća, ne zaslužuje vašu ljubav, poručila je Kornelija.


Pjesmu prati zanimljiv videospot u kojem glavnu ulogu nosi plesni par Andrea Rogošić i Dino Delić, koji su ujedno osmislili i atraktivnu koreografiju. Emotivnim i senzualnim pokretima gledateljima vizualno dočaravaju priču pjesme i snažno naglašavaju dramatiku i složenost ljubavnog odnosa u kojem ljubav nije obostrana i uzvraćena na isti način.