»Nasmiješi se«

Sarah & The Romans objavili novi duet: Prenose poruku da je uz osmijeh doista sve lakše

Ivana Kocijan

Foto: HELENA BALAŽ

Foto: HELENA BALAŽ

Sada su udružili snage s još jednim legendarnim pjevačem, Željkom Krušlinom Kruškom.Riječki bluegrass bend Sarah & The Romans lani je objavio duet »Bambina« s Brunom Petralijem, a sada su udružili snage s još jednim legendarnim pjevačem, Željkom Krušlinom Kruškom i zajedno stvorili pjesmu »Nasmiješi se«. U pjesmi donose poruku o životnoj radosti, o maloj gesti koja sa sobom nosi velike stvari. Zajedničkim snagama i iskrenom interpretacijom uspjeli su prenijeti poruku da je uz osmijeh doista sve lakše.


»Nasmiješi se čak i onda kada teško je. Jedan osmijeh i vedro srce pobijedit će sve«, pjevaju. Stihove je napisao Robert Pilepić, a glazbu su zajedno s njim stvorili Goran Troha i Igor Willheim.


Za režiju i snimanje videospota zaslužan je Igor Ilić (Studio DIV). Melodije bendža, usne harmonike i gitare idealno su prenijele emociju koja nosi cijelu pjesmu, a u spotu je vesela i optimistična ekipa Sarah & The Romans zajedno s Kruškom, njihovim prijateljima i strpljivim četveronožnim ljubimcem. Divna priroda kaubojskog ranča poslužila je kao savršena lokacija koja je vizualno zaokružila poruku ove zajedničke suradnje.
»Sretni smo na još jednoj ostvarenoj suradnji na hrvatskom jeziku i uzbuđeni što nas ove godine očekuje i izdanje drugog abuma«, poručuju članovi grupe Sarah & The Romans.