Ozbiljne optužbe

Sarah Jessica Parker navodno nije plaćala prekovremene: Tužila ju bivša voditeljica njezine trgovine

S.M.

Sarah Jessica Parker/Wikimedia Commons

Sarah Jessica Parker/Wikimedia Commons

Parker u New Yorku ima dvije trgovine.Heather Holt tuži Sarah Jessicu Parker i njezinog poslovnog partnera Georgea Malkemusa jer joj navodno nisu isplaćivali prekovremene, prenosi Page Six.


Holt je bivša voditeljica jedne od trgovina poznate glumice koja joj navodno nije isplatila prekovremene sate za period od 31. prosinca 2018. do 1. ožujka ove godine.


“Tužitelju nisu adekvatno kompenzirani prekovremeni sati za sve sate koje je odradila iznad onih četrdeset u radnom tjednu”, stoji u tužbi gdje nije spomenuto o kolikom je novčanom iznosu riječ.
Parker u New Yorku ima dvije trgovine, a njezin popularni brend cipela ima trgovine i u Las Vegasu, Marylandu, Dubaiju, Abu Dhabiju i u Kanadi.


Holt traži nadoknadu uz kamate i novčane kazne. “Svi u New Yorku zaslužuju biti plaćeni za vrijeme koje su odradili. Kršenja zakona o plaći su ozbiljna i svaki poslodavac koji ih prekrši treba biti odgovoran za to, čak i poznate osobe poput Parker”, komentirao je Lawrence Spasojevich, odvjetnik tužiteljice.


Predstavnici slavne glumice su u izjavi kazali: “Doznali smo o tužbi iz vaših upita i pregledat ćemo tvrdnje”, prenosi Page Six.