"Without Blood"

Salma Hayek nahvalila Angelinu Jolie: “Ona je najbolja redateljica s kojom sam ikad radila”

A. P.

Foto: Instagram/Salma Hayek

Foto: Instagram/Salma Hayek

Ovoj je drugi zajednički projekt slavnih glumica, nakon uloga u Marvelovom filmu "Eternals"Glumica Salma Hayek Pinault ima samo riječi hvale za svoju kolegicu Angelinu Jolie, nakon završetka produkcije filma “Bez krvi”. Angelina je na filmu radila kao spisateljica i redateljica.


Film, koji je adaptacija istoimenog bestselera Alessandra Baricca, druga je suradnja Hayek i Jolie, koje su nedavno skupa glumile u Marvelovom filmu “Eternals” redateljice Chloe Zhao.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

 


“Angelina je najbolja redateljica s kojom sam ikad radila. Apsolutno sam uživala raditi s njom u svakoj sekundi. To je težak komad, ali bilo je tako radosno dolaziti na posao svaki dan. Ona je genij i mislim da bi ovo mogao biti njezin najbolji film dosad. Obavila je nevjerojatan posao, stvarno.”


“Bila sam potpuno oduševljena njezinim umom, njezinom predanošću, tehničkim znanjem i kontrolom u baš svakom aspektu, kao i njezinom vizijom koja je tako jasna. Odlična je s glumcima, tako strastvena i usredotočena.”


“Ali najviše od svega, oduševila me njezina ljubaznost prema apsolutno svakoj osobi na setu. Razgovarala sam o tome sa svojim kolegom Demianom Bichirom i rekli smo “Vau, ona je stvarno nešto posebno.”, zaključila je Hayek.


Radnja filma “Bez krvi” smještena je u vrijeme nakon neidentificiranog sukoba u seoskoj kući duboko u talijanskom selu. To je Angelinin debitantski film za “Fremantle” u sklopu njezinog nedavno najavljenog trogodišnjeg ugovora s tim studijem, prenosi  Deadline.