U blagdanskom ozračju

Sabrina Hebiri na Trsatskoj gradini snimila spot “Za Božić”

Edi Prodan

Sama pjesma u programe hrvatskih radio postaja kreće pak na sam blagdan sv. Nikole“Zbog profesionalnih izazova sam preselila u Zagreb, ali Rijeka je zauvijek u mom srcu tako da sam spot za svoju najnoviju pjesmu prigodnog naziva ‘Za Božić’ snimila na jednoj od najljepših mogućih lokacija, u blagdanskom ozračju Trsatske gradine”, istaknula nam je to Sabrina Hebiri nakon završetka snimanja eksterijera za video spot čije emitiranje počinje ovog tjedna.


Sama pjesma “Za Božić” u programe hrvatskih radio postaja kreće pak na sam blagdan sv. Nikole, kao dar osebujne glazbenice svim njezinim fanovima kao i onima koje će upravo ova pjesma potaknuti da to postanu.


– S obzirom da je prosinac mjesec blagdana i naglašenog obiteljskog te općenito prijateljskog ozračja, u mojoj najnovijoj skladbi sudjelovala je i čitava uža obitelj – moj je dragi Vinko Mihić napisao glazbu i tekst, a u samom spotu sudjeluje i naša kćerkica Nala koja, iako je tek deset mjeseci, već samostalno jurca našim domom u Sv. Ivanu Zelini, poručila nam je Sabrina.
 Neobični vokal, neobične karijere: iako joj je tek 31 godina iza sebe ima već 17 godina glazbenog staža – sa samo 14 ljeta 2004. godine nastupila je na svom prvom MiK-u.


– Je, veliko je iza mene iskustvo, u zadnjem periodu oduševljavala me suradnja s Tihomirom Pop Asanovićem da bih ovih zimskih mjeseci opet bila aktivna i u emisiji A strana HTV-a, poručuje nam Sabrina.


Uz nju i Vinka, u glazbenom, producentskom i video djelu sudjelovali su brojni suradnici. Sam je spot djelo redatelja Filipa Tomaševića, dok je snimatelj bio Ante Gugić. U glazbenom dijelu Sabrina posebno ističe gosta iz Slovenije, saksofonistu Mihu Hawlina kao i jednog od danas najangažiranijih hrvatskih glazbenika Antu Gela koji se posebno potrudio u aranžmanima za gudačke dijelove pjesme.