Wolverine

Ryan Reynolds najavio novi film o Deadpoolu: Pojavit će se i njegov zakleti neprijatelj

A. P.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Hugh Jackman je izjavio kako ga Reynolds već godinama nagovara na repriziranje legendarne ulogeHugh Jackman se vraća u svoju najpoznatiju ulogu. Poznati glumac ponovno će odigrati Wolverinea u trećem nastavku popularne franšize “Deadpool“.


Ryan Reynolds, koji je utjelovio glavnog antiheroja, potvrdio je da će 53-godišnja zvijezda glumiti u nadolazećem filmu “Deadpool 3”, čiji je službeni datum prikazivanja 6. rujna 2024.


Na društvenim mrežama je podijelio video u kojem je rekao: “Hej svima, jako smo tužni što smo propustili D23, ali već jako dugo radimo na sljedećem “Deadpool” filmu. Morao sam stvarno pretražiti svoju dušu, jer njegovo prvo pojavljivanje u MCU svijetu očito treba biti posebno. Moramo ostati vjerni liku, pronaći novu dubinu, motivaciju, značenje.”
Nastavio je: “Svaki “Deadpool” se treba istaknuti i izdvojiti. Bio je to nevjerojatan izazov koji me natjerao da posegnem duboko u sebe. A ja… nemam ništa. Potpuno prazno i zastrašujuće. Ali imao sam jednu ideju.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ryan Reynolds (@vancityreynolds)Jackman je zatim prošao kroz sobu u pozadini videa, a Reynolds je upitao: “Hej, Hugh, želiš li još jednom glumiti Wolverinea?”


On je odgovorio: “Da, naravno, Ryan.”


Video završava s pjesmom Whitney Houston “I Will Always Love You”, koja je prilagođena pa na zaslonu piše: “I will always love Hugh.”


Jackman je ranije priznao da ga je njegov bliski prijatelj Reynolds već pokušavao uvjeriti da ponovi ulogu Wolverinea za crossover s Deadpoolom, ali tek sad mu je uspjelo.