Obiteljska fotografija

Rijetko ih javno pokazuje: Gwyneth Paltrow podijelila fotku s djecom

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glumica ima kćer Apple i sina Mosesa iz braka s frontmenom grupe Coldplay Chrisom MartinomGwyneth Paltrow oprostila se od ljeta nizom fotografija koje je objavila na Instagramu. Među njima se našla i prekrasna fotografija na kojoj glumica pozira sa svoje dvoje djece, a koje nemamo prilike često vidjeti u javnosti.


Glumica je majka 18-godišnje kćeri Apple i 16-godišnjeg sina Mosesa, koje dijeli s Chrisom Martinom iz Coldplaya, a s kojim je bila u braku od 2003. do 2016. godine.


I dok se Apple može češće vidjeti na fotkama s roditeljima, Mosesa, koji nevjerojatno sliči na svojeg slavnog oca, rijetko se viđa.

Ranije ove godine Gwyneth je objavila i emotivnu poruku povodom 18. rođendana svoje kćeri, piše Hello.


Na društvenim mrežama je napisala: “18. Jutros sam pomalo bez riječi. Ne mogu biti više ponosna na ženu kakva jesi. Ti si sve o čemu sam mogla sanjati i mnogo više. Riječ ponos nije dovoljna, moje srce je prepuno osjećaja koje ne mogu opisati riječima. Izvanredna si u svakom pogledu.


Sretan rođendan draga moja djevojčice. Nadam se da znaš koliko si posebna i koliko si svjetla donijela svima koji te imaju sreću poznavati. Posebno meni. Stalno to govorim i nikad neću prestati: riječima tete Drew, rođena sam na dan kad si ti rođena. Volim te. Mama.”, napisala je glumica.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)Gwyneth i Chris su se prijateljski rastali te žive nedaleko jedan od drugoga u Los Angelesu i zajedno odgajaju svoju djecu. Gwyneth je nedavno otkrila i kako je Apple dobila ovo neuobičajeno ime:


“Njezin tata je smislio ime i ja sam se zaljubila u njega. Mislila sam da je originalno i cool. Ne mogu zamisliti da se drugačije zove.”