»Idem s njom«

Riječki bend Projekt predstavio singl kao savršeni soundtrack za zalazak sunca

Ivana Kocijan

Foto: JOSIP JURASIĆ

Foto: JOSIP JURASIĆ

Osim članova benda u njezinom stvaranju sudjelovali su i drugi glazbenici.Riječki bend Projekt predstavio je posljednji singl s hvaljenog albuma »Zaustavi vrijeme«. Riječ je o pjesmi »Idem s njom« koja je, napominju, savršen soundtrack za zalazak sunca i kao takvu je žele pokloniti svojoj publici uoči nadolazećeg dugog, toplog ljeta. Osim članova benda u njezinom stvaranju sudjelovali su i drugi glazbenici.


Kontrabas je snimio Vedran Ružić, a back vokale je uz violinisticu Dajanu Marelja Pašalić otpjevala i Ana Cerovac Jurišević. Spot za pjesmu svojevrstan je nastavak na singl »10doDeset« jer su i na ovome spotu autori, ali i glavni akteri, vlasnica obrta za videoprodukciju Marina Parlov Buljubašić i proslavljeni hrvatski vaterpolist Ivan Buljubašić.


– Sretan sam što su Marina i Ivan još jednom odlučili svoja srca staviti na panj i bez kalkulacija bili ono što jesu kako bi mi dobili spot za jednu od meni najdražih naših pjesama. Nadam se da će lijepo sjesti u noćnim glazbenim TV programima, izjavio je Andrija Zrinski.
Pjesma »Idem s njom« dostupna je na svim streaming servisima