Zanimljiv outfit

Rihanna podijelila Internet “bezguznim” tajicama. Realno, gdje bi se ovo moglo nositi?

S.M.

Foto: savagex.com

Foto: savagex.com

Trebate tajice s dekolteom za stražnjicu? Ne tražite daljeKad mislimo da smo vidjeli sve što moda nudi, dođe novi komad koji nas potpuno iznenadi. Najnovije ime u modnoj priči s pitanjem: “Gdje ovakvo što odjenuti?” jer Rihanna koja je podijelila Internet lansiranjem neobičnih tajica.


U nedostatku boljeg prijevoda napisat ćemo da je njezina Savage x Fenty linija donjeg rublja bogatija za “bezguzne” tajice. Kako im samo ime kaže, tajice su na prvi pogled sasvim normalne, ali pogledamo li stražnji dio vidjet ćemo praktički dekolte za stražnjicu.


Na stranici njezinog brenda u opisu proizvoda stoji da su tajice namijenjene za udobne večeri kod kuće. Proizvod je opisan kao udoban, a njegov stražnji dio kao “zaigrano iznenađenje”.
Cijena bijelog modela u boji lavande iznosi oko 360 kuna.


Iako ove tajice nisu komad koji bi odjenuli u kupovinu, prema recenzijama ispod proizvoda – udobne su i savršene za opuštenu večer kod kuće i spoj sa partnerom.


Dio ekipe na društvenim mrežama nije oduševljen pa redom pišu da u ovakvim tajicama ne bi nigdje, a pogotovo ne u teretanu. No, kao što piše u opisu proizvoda – ovo je za vaše opuštajuće večeri kod kuće 😉