Skoro rasprodano

Za Imagine Dragonse u pulskoj Areni ostale još samo VIP ulaznice. Predgrupa će biti AJR

Portal Novi list, Hina

Imagine Dragons / Foto promo

Imagine Dragons / Foto promo

Publiku će za nastup glavnih zvijezda zagrijavati američki trojac AJRZa dva skoro rasprodana koncerta Imagine Dragonsa u pulskoj Areni 8. i 9. kolovoza ostalo je u prodaji putem Eventima još nešto VIP paketa, a publiku će za nastup glavnih zvijezda zagrijavati američki trojac AJR, objavio je organizator koncerta Charm Music Croatia.


Imagine Dragons stižu u Pulu u sklopu Mercury World svjetske turneje, koja prati izlazak njihovog dugo iščekivanog albuma “Mercury — Acts 1 & 2”, a počela je u veljači 2022. godine.


Pula je jedini grad u široj regiji i najmanji grad i pozornica gdje će se Imagine Dragons zaustaviti u sklopu europskog dijela turneje.
U posljednjih pola desetljeća, Imagine Dragons su postali jedan od najvećih rock bendova na svijetu, puneći stadione i stvarajući himne koje obaraju rekorde.


Foto Promo


Poznati po hitovima “Radioactive”, “Believer”, “Demons” i “Thunder” i zapaljivim nastupima uživo, uspon Imagine Dragonsa prate i nevjerojatne statistike – 66 milijuna albuma, 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova.


Od pojavljivanja 2009. Imagine Dragons imali su pet uzastopnih albuma među prvih deset na Billboardovoj Top 200 ljestvici albuma – “Night Visions”, “Smoke + Mirrors”, “Evolve”, “Origins” i “Mercury – Act 1”.


AJR je njujorški indie pop sastav kojeg čine braća Adam, Jack i Ryan Metzger, po čijim je početnim slovima imena bend i dobio ime. Njihov glazbeni stil opisuje se kao indie-pop u kojem kombiniraju elemente popa, rocka, elektronike i dubstepa.