Novi termin zagrebačkog koncerta

Vokal legendarne grupe Alice In Chains: William DuVall u Tvornici kulture 11. svibnja 2022.

Ivana Kocijan

Foto: JOHNNY BUZZERIO

Foto: JOHNNY BUZZERIO

DuVall u Zagreb dolazi u sklopu svjetske turneje na kojoj predstavlja prvi soloalbum »One Alone« William DuVall, vokal legendarne grupe Alice In Chains, objavio je novi termin zagrebačkog koncerta: u Tvornicu kulture dolazi u srijedu 11. svibnja 2022. Svi vlasnici već kupljenih ulaznica za odgođene termine mogu prisustvovati novom terminu koncerta. Svi kojima novi datum ne odgovara, povrat novca mogu ostvariti do 1. srpnja na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena.


Zagrebački koncert bit će održan u Malom pogonu Tvornice kulture. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 100 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 130 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i Aquarius CD Shop u Zagrebu, Dallas Music Shop u Rijeci te sva prodajna mjestima Eventima i www.eventim.hr.


DuVall u Zagreb dolazi u sklopu svjetske turneje na kojoj predstavlja prvi soloalbum »One Alone«. Kritičari hvale materijal ističući kako je DuVall u nove pjesme unio čisto srce i dušu pokazujući se kao puno više od frontmena grunge velikana. Na poziciji kovokala i ritam-gitarista grupe Alice In Chains DuVall se nalazi od 2006., podijelivši ulogu pjevača s drugim gitaristom Jerryjem Cantrellom, a s njima je objavio tri albuma. Aktivan je i u grupama Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra.