Ri Rock

U subotu u Palachu prvi ovogodišnji Ri Rock Jam Session

Portal Novi listPrvi ovogodišnji Ri Rock jam session stiže kao pozdrav ljetu koje polako kuca na vrata. Palach će se okupati valovima riječke scene uz zrake disko kugle, znoj, suze radosnice i dobre note.


Kao i prošli put: nema pozornice, nema publike i izvođača – svi su jedno – lupa se, trzaju se žice, stišću tipke, komunicira zvukovima, pleše, zagrijava i šamanizira!


Start je u 17 h, a svi zainteresirani pozivaju se da ponesu svoj instrument i priključe se još jednom otvorenom jam sessionu.
Za svirku će biti osigurani osnovni elementi bubnja (činele, doboš, pedala), 2 gitarska i bas pojačalo te još pokoji drum za popunjavanje rupa. Sve ostalo muzikanti nose sami!


Jam sessionu će se pridružiti i mladi polaznici Ri Rock Akademije. Ovo je idealna prilika za sve glazbenike koji traže pojačanje za svoje bendove.


Udruga Ri Rock poziva sve glazbenike i one koji to žele postati ali i ljubitelje glazbe da dođu u Palach u subotu 28.5.2022. od 17 sati i uživaju u odličnoj atmosferi i ugodnom druženju uz još bolju svirku. Ulaz je besplatan.