Distune

Sve je spremno za novo izdanje sajma ploča ove subote ispred Exportdrva

Portal Novi list

Riječki Sajam ploča bit će ove subote održan ispred Exportdrva na Grobničkoj rivi / Foto Distune promotion

Riječki Sajam ploča bit će ove subote održan ispred Exportdrva na Grobničkoj rivi / Foto Distune promotion

Cjenkanje, razmjena, prva kupovina, poneki savjet ili jednostavno druženje uz bogatstvo zvuka, zajedničke su karakteristike dosadašnjih izdanjaU subotu, 8. listopada od 10 do 17 sati ispred Exportdrva održat će se osamnaesto izdanje sajma ploča. Kao i do sad ulaz je slobodan.


“Sad već ritualno okupljanje zaljubljenika u gramofonske ploče i sve što je iole vezano zapravo za zvuk od početne ideje se pretvorilo kao nezaobilazna stanica u programu Distune promotiona.


Dva puta godišnje, malo po malo i evo nas u osmoj godini s osamnaestim izdanjem.
Cjenkanje, razmjena, prva kupovina, poneki savjet ili jednostavno druženje uz bogatstvo zvuka, zajedničke su karakteristike dosadašnjih izdanja”, poručuju iz Distune promotiona.Ukupno 14 izlagača dolazi iz praktički cijele Hrvatske, kao i susjedne Slovenije.


Oni su dugogodišnji vlasnici second hand dućana, nezavisnih izdavačkih kuća, ali i kolekcionari iz rubrike početnici. Dolaze kako s novitetima tako i s uobičajenim klasicima kad je riječ o ponudi.


Osim gramofonskih ploča i ostalih formata, publika će moći kupiti i ulaznice za nadolazeći koncert bendova NYOS i Dead Dog Summer kao i za Halloween party.