Od spota do vjenčanja

Stiže videospot za pjesmu “A good actor” s albuma Sailor Mrleta i Ivanke

Ivana Kocijan

Vizija vjenčanja koje ostavlja bez daha, predstavljena u spotu za pjesmu »A good actor« s albuma »Sailor«, naš je poznati glazbeni par motivirala za organizaciju vlastitog vjenčanjaRIJEKA – Upravo danas bit će predstavljen videospot autorske pjesme Damira Martinovića Mrleta i Ivanke Mazurkijević pod nazivom »A good actor« s novog albuma »Sailor« njihove grupe Mr.Lee & IvaneSky. Spot je u produkciji riječke agencije za organizaciju vjenčanja Wedding2Book, u sklopu snimanja promocijskog videa za agenciju, a art director bio je Saša Hess, renomirano ime slovenske kulturne scene.


– U vrijeme prvog navrata pandemije, odnosno lockdowna došli smo na ideju da realiziramo vjenčanje koje će sve ostaviti bez daha, a da bismo to postigli, bili su nam potrebni upečatljivi i širokoj publici poznati mladenci. Na glazbenoj sceni kao sjajan par vidjeli smo Ivanku Mazurkijević i Damira Martinovića Mrleta, koji se, osim svojom upečatljivom pojavom, ističu i bezvremenskim umjetničkim radom, ističu Ana Kola Udvardi i Andrea Matić iz Agencije Wedding2book.


Želja im je bila u promotivnom videu vjenčanja predstaviti nadolazeće trendove vjenčanja kako bi i dalje u kontinuitetu stvarali novitete i zadržali osjećaje vjenčanja svjesnima unatoč teškim okolnostima.
– Najteži zadatak bio je nagovoriti naše glazbenike na vjenčanje koje jednostavno nije način njihova života. Ipak, pronašli smo kompromisno riješenje na način da cijelu viziju vjenčanja predstavimo kroz videospot za pjesmu »A good actor« s njihova albuma »Sailor« i u slučaju da im se dopadne cijeli spektakl oko svadbenog slavlja, tada će i poznati glazbeni par krenuti u organizaciju vlastitog vjenčanja, dodale su.


Rezultat ove priče, odnosno spot za pjesmu »A good actor«, predstavlja originalni prikaz jedne ljubavne priče koju suptilno prate svi trenutačni trendovi u svijetu vjenčanja. Ostaviti snažan dojam i kreirati ovu bezvremensku priču ne bi bilo moguće bez angažmana proslavljenog slovenskog art direktora Saše Hessa. Osim atraktivnog videospota koji utjelovljuje sva emotivna previranja mladenaca uoči vjenčanja uz kulisu dostojnu svakog vjenčanja, rezultat cijelog projekta jest zajednička odluka produkcije, Mrleta i Ivanke da će uskoro organizirati spektakularno vjenčanje za više od tisuću uzvanika na način koji najbolje odgovara njihovu maštovitom i progresivnom duhu.


Trenutačno su u tijeku pripreme za vjenčanje, a prije toga tu je spot koji je pokolebao i nepokolebljive protivnike vlastitog vjenčanja.