Dream pop

Still Corners imaju novi album. Najesen će ga predstaviti u Zagrebu

T.I.

Foto: Still Corners Instagram

Foto: Still Corners Instagram

Na 11 novih stvari nema radikalnog zaokreta u odnosu na dosadašnje uratke, za primijetiti je da je materijal ima malo više „americana“ prizvukaLondonski dream pop bend Still Corners je u okviru promocije svog hvaljenog četvrtog albuma “Slow Air” zastao u Zagrebu u svibnju 2019. i osvojio ispunjeni klub Boogaloo. Ako se ova pandemija ne preduži u nedogled, ljubav između Zagreba i Still Cornersa nastavit će se, ponovno ćemo ih moći pogledati na istom mjestu 21. listopada ove godine.


I ponovno ćemo moći uživo slušati novi materijal jer su Tessa Murray i Greg Hughes upravo izbacili novi album „The Last Exit“.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Still Corners (@stillcorners)

Na 11 novih stvari nema radikalnog zaokreta u odnosu na dosadašnje uratke, za primijetiti je da je materijal ima malo više „americana“ prizvuka. Inicijalne recenzije uglednih glazbenih publikacija poput Uncuta su vrlo pozitivne.


Kao središnja stvar i najdojmljivija pjesma na albumu istaknut je singl „The White Sands“ na kojem kao da rani Chris Isaak sreće kasne Fleetwood Mac. Vrijedi poslušati.