»Magnifico! Sve o grupi Queen«

Stigla je nova biografija grupe Queen: 132 priče koje će ih iznenaditi i najveće obožavatelje

Hina

Foto: Rockmark

Foto: Rockmark

Knjiga iz pera Marka BlakeaGlazbena knjižara Rockmark objavila je novu biografiju grupe Queen »Magnifico! Sve o grupi Queen« Marka Blakea, koja na 450 stranica i uz mnogo fotografija baca novo svjetlo na slavni britanski rock sastav.


Kako ističu iz Rockmarka, nakon biografije »Freddie Mercury – život, smrt i nasljeđe«, »Magnifico! Sve o grupi Queen« nova je knjiga o jednom od najvećih rock bendova svih vremena iz pera priznatog glazbenog novinara i pisca Marka Blakea, autora poznate biografije o Pink Floydima, »Kad svinje polete«.


Na gotovo 450 stranica i s mnogo fotografija, Blake abecednim redoslijedom vodi kroz najzanimljivije i najznačajnije pojmove vezane uz grupu Queen: od članova i nadahnuća, preko albuma, pjesama i nastupa, sve do bitnih događaja i bitnih ljudi. Duhoviti, iscrpni i zanimljivi tekstovi otkrit će i manje poznate činjenice koje će iznenaditi i najveće fanove.
Kroz 132 priče, anegdote i zapažanja zasnovanih na tri desetljeća materijala dobivenih iz intervjua s Brianom Mayom i Rogerom Taylorom, »Magnifico! Sve o grupi Queen« bacit će novo svjetlo na omiljenu grupu i njihovu priču kojoj se ne nazire kraj, poručuju iz Rockmarka. Prijevod na hrvatski potpisuje Rebeka Vujasinović