Zlatna metal mladež

Sinovi članova Guns N’ Roses, Stone Temple Pilots i Metallica osnovali bend

T.I.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Da jabuka ne pada daleko od stabla u ovom su slučaju dokaz su sinovi gitariste Slasha iz Guns N'Roses, pokojnog pjevača Stone Temple Pilots Scotta Weilanda i basiste Metallice Roberta TrujilaImaju prilično neinventivno ime i jednu metal-grunge pjesmu koja nije ništa posebno. Pa ipak, o  grupi Suspect208 će zasigurno biti dosta riječi ako izdrže dovoljno dugo na okupu. Oni su, naime, zlatna mladež heavy metala sinovi slavnih očeva iz još slavnijih bendova.


Da jabuka ne pada daleko od stabla u ovom su slučaju dokaz su sinovi gitariste Slasha iz Guns N’Roses, pokojnog pjevača Stone Temple Pilots Scotta Weilanda i basiste Metallice Roberta Trujila. Noah Weiland je najstariji, 20-godišnjak koji je krenuo očevim stopama i uhvatio se mikrofona, baš kao 16-godišnji Tye Trujillo na basu. Osamnaestogodišnji Slashov sin London Hudson nije naslijedio očev instrument i u bendu svira bubnjeve.


Stvar koju možete poslušati „Long Awaited“ je njihov prvi singl i kao što je napomenuto levitira negdje između grungea i metala s tim da je bliže izričaju Stone Temple Pilots, ne samo zbog glasa koji podsjeća na prerano preminulog Scotta Weilanda.
Koliko je poznato, Slashov i Scottov sin nisu dosad sudjelovali u glazbenim projektima, dok je Tye Trujillo iako najmlađi već prekaljen na velikim pozornicama. Naime, nastupao je s grupom Korn kad njihov basist nije mogao nastupati, a i znao je nastupati i za Suicidal Tendencies, bend u kojem je stariji Trujilo godinama svirao prije odlaska u Metallicu.