“Blood Year”

Russian Circles u Rijeci: Novi datum koncerta američkog post-metal trija

Portal Novi list

Sve dosad kupljene ulaznice vrijede i za novi datum održavanja, 09.05.2022.Russian Circles dolaze u sklopu evropske turneje na kojoj promoviraju hvaljeni aktualan album “Blood Year”. Osim europskih metropola, premijerni koncert u Rijeci je ujedno i regionalna ekskluziva!


 Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 135,00 kn moguće je kupiti u Dallas Music Shop Rijeka i Dirty Old Shop Zagreb, kao i on-line putem sustava Entrio.


Sve dosad kupljene ulaznice vrijede i za novi datum održavanja, 09.05.2022.
 Ukoliko novi termin nekome ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko email adrese [email protected] najkasnije do 20.06.2021. Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu! 


Naravno, povrat je moguć ostvariti i za sve hard copy ulaznice (kupljene u Dallas music shop Rijeka i/li Dirty Old shop Zagreb) sve do 20.06.2021. 


 Podsjetimo, Russian Circles su prvotno najavljeni kao headlineri osmog izdanja Impulse Festivala koji se treba održati u 2020. No, iz dobro nam znanih razloga cijela turneja se odgodila za proljeće 2022.