»Sonic Heart«

Riječki alternativni rock bend Chasing Nord objavio singl koji osvaja na prvo slušanje

Ivana Kocijan

Foto: STELLA MEŠIĆ

Foto: STELLA MEŠIĆ

U pjesmi su gostovali poznati hrvatski jazz glazbenici, uključujući Albu Nacinovich i Doriana Cuculića na klavijaturamaRiječki alternativni rock bend Chasing Nord u izdanju Geenger Recordsa objavio je singl »Sonic Heart« kojim najavljuje drugi album koji je sniman u Studiju Maraton i G.I.S. studiju Rijeka, a producira se u Kanadi i Australiji.


U pjesmi su gostovali poznati hrvatski jazz glazbenici, uključujući Albu Nacinovich i Doriana Cuculića na klavijaturama, a spot je snimila talentirana Stella Mešić.


– Za ovaj spot smo se smrzavali, pregrijavali, kupali u ledenom moru, budili u nemoguće jutarnje sate te zbog korone probili sve svjetske rekorde produkcije jednog videospota. Tjedan dana produljilo se na više od šest mjeseci, ali smo presretni rezultatima koje je mlada i talentirana Stella Mešić naposljetku isporučila.
Pjesma koja je nastala na sam Božić 2019. dočekala je već i prvi ovogodišnji snijeg, a podsjetit će nas sve i probuditi u nama nostalgiju za ljetom i jednim vremenom iza nas, rekao je tekstopisac i frontman benda Mihael Prosen.