Vežičke ljetne noći

Riječka zvečka priprema koncerte i ovog ljeta, evo što vas sve očekuje

Ivana Kocijan

Foto F. Gržinčić

Foto F. Gržinčić

Festival će se održati od 16. srpnja do 3. rujna na dobro poznatom mjestu - u parku na križanju Kvaternikove ulice i Ulice Martina Kontuša i to u tradicionalnom terminuRIJEKA – Poznati kvartovski glazbeni događaj Vežičke ljetne noći: Riječka zvečka zaživjet će i ovog ljeta unatoč pandemiji bolesti COVID-19 koja je ove godine svima poremetila planove.


Festival će se održati od 16. srpnja do 3. rujna na dobro poznatom mjestu – u parku na križanju Kvaternikove ulice i Ulice Martina Kontuša i to u tradicionalnom terminu – svakog četvrtka u tjednu s početkom u 21 sat. Zbog nesigurne situacije u kojoj se ovih dana nalazimo, za sad je dostupan samo program za srpanj.


Tako će na otvaranju ove sezone, u četvrtak 16. srpnja nastupiti kultna riječka grupa Grad koja ove godine slavi 35. godišnjicu postojanja, potom 23. srpnja slijedi koncert riječke grupe Jonathan, a za 30. srpnja najavljen je nastup legendarne grupe Denis&Denis i grupe Whiteheads.
Organizatori ovogodišnjeg festivala su predsjednik udruge RIKUP Alen Tibljaš, vlasnik Pajol bara na Pećinama Haris Tančica i marketing koordinatorica Elena Živanović. Program za kolovoz i rujan javnosti će biti obznanjen u nadolazećim tjednima.