Novi singl

Riječka skupina White on White objavila spot za novi singl „Happy Hour“

P. N.

Foto: Filip Gržinčić

Foto: Filip Gržinčić

U izvedbenom je smislu riječ o duetu pjevača Marka Rogića i osvježenja koncertne ekipe White on Whitea, Antonije BrautGlazbeni projekt White on White riječkog odvjetnika, ugostitelja i glazbenika (ne nužno tim redom), Marka Rogića rezultirao je prije dvije godine objavom albuma za Dallas Records, hvaljenog seta melankoličnih pjesama „Out Of Nowhere“.


U međuvremenu kantautorski projekt se pretvorio u stabilan četveročlani bend koji  nastavlja izbacivati singlove/spotove. Nakon sjajne i za njihov opus neobično oštre indie melodije „Mirrors“ od ovoga ljeta, sad je objavljena stvar „Happy Hour“, sofisticirana i sanjiva balada.


„Happy hour“ je skladba koja u srži ima ispovjednu notu u dijalogu dvoje ljudi netom nakon teškog perioda, mogućeg sukoba, svađe i nerazumijevanja. U izvedbenom je smislu riječ o duetu pjevača Marka Rogića i osvježenja koncertne ekipe White on Whitea, Antonije Braut, pri čemu svatko iz svojega kuta progovara o životu udvoje i svemu što on lijepoga i manje lijepoga donosi.
Inspirativni video za singl djelo je riječkog redatelja Filipa Gržinčića, kao ponovljena suradnja s White on White, u kojem je dijaloški okvir pjesme u filmskom kadru pojačan dojmljivom plesnom izvedbom Martine Hrlić Rogić i Borne Babića. Uz plesače se u videu pojavljuju i članovi White on Whitea Darko Terlević, Radoslav Tičić Paf i Edin Botić, a domaćin predivnog ugođaja ovoga je puta bila svečana sala Palače Modello koja se nalazi u najužem centru Rijeke.