Hit u novom ruhu

Pipsi udružili snage s Edom Maajkom i snimili novi verziju hita “Ljubav”. Prateće vokale pjevaju Yaya i Lucija

Ivana KocijanPjesma »Ljubav 21« nova je verzija jednog od najvećih hitova grupe Pips, Chips & Videoclips, napravljena u suradnji s Edom Maajkom.


Pripremajući se za koncert karijere na Šalati, koji je prebačen za jesen ove godine, Pipsi su odlučili osvježiti jedan od najprepoznatljivijih singlova svoje karijere, objavljen na albumu »Dernjava«.


– U međuvremenu se svijet okrenuo naopačke, a zagrebačka Šalata doslovno je popucala. Skužili smo da se više nema što čekati. Palimo motore, pred nama je lansiranje novosnimljene, totalno drukčije verzije »Ljubavi« s Edom Maajkom, nadamo se da će vam se svidjeti. Kao prateće urlačice pojavljuju se ljepše trećine Johnsons family – Yaya i Lucija, rekao je Dubravko Ivaniš.
Edo Maajka rekao je kako je »Dernjava« jedan od domaćih albuma koje je slušao u srednjoj školi.


– Album krcat hitovima, dobrim spotovima i ponajboljom produkcijom tog vremena, tako da kad mi je Ripper rekao ideju za remix pjesme »Ljubav«, naravno da sam uskočio. Nisam znao otkud i prema kamo krenuti s tekstom, pa me je tu on malo protresao, naveo i konačno sam uspio napisati nešto dobro. Jako sam zadovoljan kako je sve ispalo i što sam dio ovog projekta, dodao je.


Pjesmu koju je producirao Ivan Božanić, prati animirani spot u režiji Martine Meštrović. Objava pjesme »Ljubav 21« feat. Edo Maajka u izdanju LAA nastavak je suradnje koja je započela limitiranim reizdanjem vinil albuma »Dernjava« koji je u međuvremenu rasprodan. Sjajan je to uvod u veliki koncert planiran za subotu 11. rujna 2021. na Šalati.