Koncert u Zagrebu

PipsChips&Videoclips 12. rujna u garaži MSU-a

Hina

Oduševljenu publiku Pipsi su nagradili s dva bisa / Foto Vedran KARUZA

Oduševljenu publiku Pipsi su nagradili s dva bisa / Foto Vedran KARUZA

U subotu 12, rujna, bend će nastupiti u u otvorenom prostoru garaže MSU-a u limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemiološkim pravila.Grupa PipsChips&VideoclipsPipsChips&Videoclips nastupit će u subotu 12. rujna u otvorenom prostoru garaže Muzeja suvremene umjetnosti (MSU) u Zagrebu, gdje će, pred limitiranom publikom od maksimalno 700 ljudi, izvoditi svoje najveće hitove.


Kako se ističe u najavi, nakon što su zbog pandemije koronavirusa otkazali veliki nastup koji se trebao održati 11. rujna na zagrebačkoj Šalati, kraj turbulentne 2020. godine ipak neće proći bez velikog koncerta Pipsa u Zagrebu.


U subotu 12, rujna, bend će nastupiti u u otvorenom prostoru garaže MSU-a u limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemiološkim pravila.
Na ovaj izuzetni susret u izuzetnom prostoru Pipsi će donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Bit će to ujedno njihov prvi koncert u Novom Zagrebu nakon četiri godine, kada su također svirali u MSU-u, ali na njegovu krovu.


Svi kupci koji su sačuvali ulaznicu za koncert Pipsa na Šalati pomaknut na 2021. ulaznice za ovu svirku mogu kupiti po cijeni od 70 kuna. Dovoljno je da na prodajnom mjestu pokažu ulaznicu za Šalatu i dobit će popust. Ukoliko su ulaznice za Šalatu pak kupili online trebaju na mail [email protected] poslati barkod, te mogu također ostvariti popust na online kupovinu ulaznica za MSU.


Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Garica CBD shop (Primorska 1), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.


Veliki zagrebački koncert grupe Pips Chips & Videoclips prebačen je s 2020. na subotu 11. rujna 2021., dok mjesto ostaje isto – stadion Šalata. Riječ je o prvom solo nastupu Pipsa na ŠRC Šalati i najvećoj koncertnoj produkciji u povijesti benda, nakon što su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili pred više od četiri tisuće ljudi.