Love Dies Young

Novi spot Foo Fightersa obilježio duhoviti glumac Jason Sudeikis

T.I.

Foto: Wikiemdia Commons

Foto: Wikiemdia Commons

Sa zadnjeg albuma skinuli su četiri singla, a danas su mu dodali i peti za jednu od najdojmljivijih pjesama s albuma „Love Dies Young“, uz popratni spot u kojem glavnu ulogu ima poznati holivudski glumac Jason SudeikisIako nisu dogurali do samog vrha najprodavanijih albuma u SAD-u, nego ostali na broju 3, Foo Fighters ipak mogu biti zadovoljni kako je prošao njihov deseti album u karijeri Medicine at Midnight. Zasjeli su na vrhove listi mnogih zemalja uključujući Veliku Britaniju, Australiju, Njemačku ali i malu Hrvatsku, a kritika je njihov odmak od tvrdog gitarskog zvuka groovie elementima dočekala s odobravanjem.


Dosad su s njega skinuli četiri singla, a danas su mu dodali i peti za jednu od najdojmljivijih pjesama s albuma „Love Dies Young“, uz popratni spot u kojem glavnu ulogu ima poznati holivudski glumac Jason Sudeikis. Urnebesno glumi naturaliziranog Amerikanca, trenera ekipe u sinkroniziranom plivanju kojoj drži motivacijski govor u svlačionici.


Inače, vrlo uspješnu godinu Foo Fighters su okrunili prošlomjesečnim uvrštavanjem u Rock&Roll kuću slavnih gdje su s Paulom McCartneyem izveli pjesmu „Get Back“. Trenutno su usred američke turneje, a čini se da im se smiješi još jedna uspješna godina jer se karte za njihove koncerte u Europi prodaju odlično, koncerti na Old Traffordu u Manchesteru i Olimpijskom stadionu u Londonu s koncertnim kapacitetom od 75 odnosno 80 tisuća ljudi već su rasprodani, iako je do koncerata više od pola godine.
Najbliže nama naredne godine Foo Fighters nastupaju u Milanu 12. lipnja 2022.