»Jelena«

Nipplepeople predstavio novi singl: ‘Sljedeći izlazi već za tri godine’

Ivana Kocijan

Foto: Mateo Levak

Foto: Mateo Levak

Popularni dvojac u pjesmi koristi dio glazbe i teksta iz popularne pjesme »Lela Vranjanka«Electro pop duo Nipplepeople jučer je predstavio novi singl »Jelena«. Popularni dvojac u pjesmi koristi dio glazbe i teksta iz popularne pjesme »Lela Vranjanka« koju je ovdje izvela Jovana Lukić. Pravo na korištenje »Lele Vranjanke« bendu je ljubazno ustupila Aleksandra Toković, kći autora »Lele Vranjanke«, Dragana Tokovića.


Evo što su Nipplepeople rekli o svemu: »Režija: Cella Anita Celić, stalna suradnica, likovna diktatorica i vjetar u leđa. Kostimi: Lidija Lovrić i Nikola Barbir, zlatne ruke i šik siluete. Spremili Jelenu za zlatnu pričest i prisegu. Snimatelji: zagonetni Bojan Mrđenović i mladi Krešimir Štulina. Montaža: od samih početaka, Ana Štulina.


AKC Medika kao i uvijek ljubazno ustupila prostor za snimanje i svog čovjeka Vimpu da nam atmosfera bude kućnija od kuće. Lelu otpjevala i sve začarala Jovana Lukić. Slatka etnomuzikologinja iz Srbije sa zagrebačkom adresom. Igor Ivanković Stipišić, odgovoran za mastering i prepoznavanje ljepote u malim stvarima. Sljedeći singl izlazi već za tri godine. Poljubac, Np«, poručili su tajanstveni glazbenici.