Pozitivan ritam

Najavljen Festival Martinska: Dva mjeseca plesanja, kupanja i druženja na čarobnom rtu kod Šibenika

Hina

Foto Facebook Martinska Šibenik

Foto Facebook Martinska Šibenik

Festival Martinska bit će održan u Šibeniku od 8. srpnja do 14. kolovoza.I ovog ljeta rt Martinska na šibenskom području postaje festivalska destinacija s dobrim glazbenim programom i jedinstvenom atmosferom od 8. srpnja do 14. kolovoza, na 4. ljetnom festivalu Martinska, najavili su u petak organizatori, Pozitivan ritam.


Lokaciju otvara Ši Gitarijada #2 8. – 9. srpnja. Zatim slijedi veliko slavlje – 20. Seasplash festival od 14. – 17. srpnja.


Novi festival Večeri dalmatinskog galeba by Slurp! održati će se 22. i 23. srpnja. Kanal fest #4 zauzima termine 29. i 30. srpnja.
S ulaskom u kolovoz očekuje najavljen je Membrain festival 4. – 8. kolovoza. Sezonu zatvara Blast fest, 12. – 14. kolovoza.


“Čarobni rt Martinska nalazi se na početku šibenskog kanala, a pruža sve ono što zamišljate od ljetnog festivala: more, predivnu prirodu, gustu borovu šumu, blizinu grada, a opet dovoljnu udaljenost, ponovno će biti spremna prihvatiti raznovrsnu publiku, domaću i stranu, na niz festivala različitih žanrova.


Na ovoj jedinstvenoj festivalskoj lokaciji publika će ponovno moći uživati u dva mjeseca live nastupa, DJ setova, plesanja, kupanja, druženja, odmaranja, uživanja u rekreativnim i edukativnim aktivnostima i umjetnosti”, navodi se u najavi festivala Martinska.


Više informacija o ljetnom festivalu Martinska može se naći na web stranicama Pozitivnog ritma.