Je li ozbiljno?

Liam Gallagher osniva super-grupu s bivšim gitaristom legendarnih Stone Rosesa?

T.I.

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

U novom intervjuu za Apple Music 1 voditelju Mattu Wilkinsonu Gallagher je bio rezolutan oko toga da će on i John Squire „definitivno“ raditi zajednoKad je Liam Gallagher pozvao bivšeg gitarista Stone Rosesa Johna Squiera  da bude poseban gost na njegovim masivnim koncertima ovo ljeto na Knebworthu gdje je privukao oko 160 tisuća ljudi, priča o tome da namjerava oformiti s njim super grupu više je zvučala kao odavanje počasti gitaristi benda kojem se divio prije negoli je i sam postao zvijezda sa Oasis, negoli stvarna namjera.


No, u novom intervjuu za Apple Music 1 voditelju Mattu Wilkinsonu Gallagher je bio rezolutan oko toga da će on i John Squire „definitivno“ raditi zajedno.


„Ima tu nešto. Bit će.  Ali bez žurbe. On je moj čovjek, volim ga. Dakle, ako on ima neke melodije koje treba otpjevati, ja sam taj čovječe” – u svom je stilu najavio Gallagher, usput dodajući da je i na Knebworthu vjerojatno bilo o tome riječi.
Vjerojatno, jer se karizmatični pjevač, koji je jučer navršio 50 godina, po vlastitom priznanju ne sjeća baš svega. Otkrio je Wilkinsonu da u posljednje vrijeme prije velikih nastupa ima ritual ispijanja pola litre brendija u kombinaciji s medom i toplom vodom. Djelomično da bi razbio tremu, jer kako je rekao, više nije tako samouvjeren i arogantan, ali prije svega da zagrije glasnice.


U svakom slučaju, kad god mlađi Gallagher otvori usta, ispadne nešto zanimljivo. Koliko je najava da će bivši pjevač Oasisa oformiti super-grupu s bivšim gitaristom još jednog legendarnog mančesterskog benda The Stone Roses, ozbiljna, ostaje da se vidi.