Novi singl

Liam Gallagher objavio božićnu pjesmu za koju „skromno“ kaže da bi Bing Crosby bio ponosan

T.I.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Uz pratnju klavira i diskretnih gudaćih instrumenata, „You're Draming Of“ je Gallagherova vjerojatno najnježnija i najtoplija pjesma koju je ikad snimio, računajući tu i one snimljene s OasisU za njega tipično „skromnom“ stilu bivši pjevač grupe Oasis Liam Gallagher svoj je novi singl opisao riječima: „All You’re Draming Of je instant klasik savršen za ovo doba godine. Gledajući godinu iza nas, nadam se da će vratiti malo toliko potrebne ljubavi i nade. Bing Crosby bi bio ponosan.“ Bi li Bing Crosby, svojevrsni sinonim za božićne pjesme sa svojom „White Christmas“, poslušajte i presudite u nastavku sami. Ali da, uz pratnju klavira i diskretnih gudaćih instrumenata, ovo je Gallagherova vjerojatno najnježnija i najtoplija pjesma koju je ikad snimio, računajući tu i one snimljene s Oasis.


Gallagher je ovim singlom pokazao da ne misli uvijek samo na sebe, prihod od pjesme – trenutno dostupnoj za streaming, a od 18. prosinca i na vinilu – ide u humanitarne svrhe, preciznije Action For Children fondaciji.


Inače, Liam je ovaj tjedan pažnju medija skrenuo gostovanjem u televizijskom showu Jonathana Rossa čiji se sadržaj pojavio prije današnjeg originalnog emitiranja na ITV-u.
Naime, rekao je da je njegovom bratu Noelu ponuđeno 100 milijuna funti za povratničku turneju grupe Oasis, ali zbog sukoba između braće do ponovnog okupljanja nije došlo.


Kaže da za njega vrijedi „nikad ne reci nikad“ kad je u pitanju ponovno okupljanje pogotovo kad su takvi novci u pitanju, ali smatra da do toga neće doći.


„Mislim da smo obojica problem, ali problem je u tome što moj brat misli da on nije problem. On misli da sam problem samo ja“ – pojadao se mlađi Gallagher Jonathanu Rossu. Poznato je da braća Gallagher već dugo ne razgovaraju, samo odapinju strelice jedan prema drugome preko medija.