Frances Bean

Kćerka Kurta Cobaina u iskrenoj ispovijesti: ‘Nisam mislila da ću doživjeti 30. rođendan’

Sanda Milinković

Foto: Instagram

Foto: Instagram

U novom poglavlju svoga života, Francis kaže da se nada kako će ostati nježna neovisno o tome koliko se teškim svijet može činiti u ponekim trenucimaFrances Bean Cobain, kćerka preminulog frontmana Nirvane Kurta Cobaina i Courtney Love nedavno je proslavila svoj 30. rođendan i tom prigodom objavila iskrenu ispovijest.


Osvrnula se na svoje dvadesete godine te priznala da se suočavala s brojnim izazovima i traumama.


“30! Uspjela sam! Iskreno, dvadesetogodišnja ja nije mislila da će se to dogoditi.
U to me vrijeme  pratio unutarnji osjećaj dubokog samo prijezira uzrokovanog nesigurnosti, destruktivnim mehanizmom suočavanja s problemima i više trauma nego što su moje tijelo i mozak mogli izdržati.


Vidjela sam sebe i svijet kroz leću ozlojeđenosti jer sam dovedena u život s toliko kaosa i boli povezane s tugom da sam osjećala kao da nemam izlaz”, napisala je umjetnica aludirajući na smrt svoga oca koja ju je zadesila kada je imala svega jednu godinu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Frances Bean Cobain (@thespacewitch)Frances je detaljno objasnila da ju je jedan događaj u avionu zbog kojeg je bila “bliže smrti”, doveo do toga da počne osjećati zahvalnost za život.


“Drago mi je da sam sama sebi dokazala da sam u krivu i pronašla način kako pretvoriti bol u mudrost”, dodala je.


U novom poglavlju svoga života, Francis kaže da se nada kako će ostati nježna neovisno o tome koliko se teškim svijet može činiti u ponekim trenucima, uživati u sadašnjosti, obasipati voljene ljude s još više pažnje i nastaviti učiti tako da njezin rast nikada ne stane.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Frances Bean Cobain (@thespacewitch)