Jer svirati se mora

Jonathan, Mary May, Lovely Quinces i M.O.R.T. nastupaju u dva dana u velikom dvorištu Močvare i Jedinstva

P. N.

U petak 2. srpnja dolaze M.O.R.T., sinjska punk blues rock, a pridružuje im se Mary May, jedna od naših najjačih kantautorica. U subotu 3. srpnja, nastupit će riječki Jonathan. Uz njih nastupa Lovely Quinces u formi punog bendaDva dupla koncerta održat će se početkom srpnja u velikom dvorištu Močvare i Jedinstva u Zagrebu. U petak 2. srpnja dolaze M.O.R.T., sinjska punk blues rock četvorka koja upravo radi na novom studijskom albumu, a provest će kroz katalog svojih pjesama. Pridružuje im se Mary May, jedna od naših najjačih kantautorica, koja dolazi u formi punog benda.


Dan nakon, u subotu 3. srpnja, nastupit će riječki Jonathan, jedan od naših najjačih live bendova, a dolaze na krilima novog singla “Falling” kojim najavljuju novi album. Pridružuje im se Lovely Quinces u formi punog benda koji je svojevrsna supergrupa domaće underground scene.


Broj ulaznica za svaki od dana je ograničen na 300.
Ulaznice za oba dana kreću u prodaju u utorak 8. lipnja u 9:00 na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.


Pojedinačne cijene ulaznica za svaki od oba dana su 80 kn u pretprodaji, 100 kn na dan koncerta.


Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH.