Pistol

Johnny Rotten strahuje da će serija uništiti ugled Sex Pistolsa

Hina, Ivana Kocijan

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Prošli tjedan televizijska mreža FX najavila je snimanje miniserije koja će »oživjeti« memoare gitarista Stevea JonesaFrontmen Sex Pistolsa Johnny Rotten izjavio je da se televizijska serija o kultnom britanskom punk bendu snima bez njegova pristanka i bilo kakva doprinosa.


Agenciji dpa rekao je kako strahuje da će serija koju režira Danny Boyle »pokušati uništiti ugled« i nasljeđe benda te je treba smatrati »otrovnim djelom«.


Prošli tjedan televizijska mreža FX najavila je snimanje miniserije od šest epizoda nazvane »Pistol«, koja će »oživjeti« memoare gitarista Stevea Jonesa »Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol« iz 2016. godine.
»Ništa ne znam o tome, baš ništa. Nitko nije ništa poduzeo da me uvjeri ili da traži moj doprinos ili sudjelovanje na bilo koji način i u bilo kojem obliku. Oni će… Pokušati uništiti reputaciju nečeg tako izvrsnog.


Vrlo je opasno to što su ovdje napravili, bez poštovanja. Vidjet ćemo, vidjet ćemo hoće li nam se sad obratititi i razgovarati s nama«, rekao je Rotten.