Humana akcija

Jake snage hrvatske elektronske glazbe prihod od kompilacije ekskluzivnih pjesama doniraju unesrećenima u potresu

T.I.

Danas je objavljen novi, treći po redu najavni singl s nadolazeće dobrotvorne kompilacije. Riječ je o house stvari „LA Rework“ i djelo je zagrebačkog elektroničkog producenta i DJ-a Jana Kinčla uz gostovanje francuskog klavijaturiste Regisa KattieaI domaća elektronička scena okupila se u inicijativi prikupljanja pomoći žrtvama potresa u Hrvatskoj.


Na inicijativu Nenada Barića i Jana Kinčla, domaći producenti elektronske glazbe okupili su se i priložili svoje radove za kompilaciju prigodnog naziva „Healing Sounds – Croatia Earthquakes Relief Project“.


Kompilacija će biti objavljena u digitalnom formatu, kao i na vinilu u dva dijela. Kompilacijski album sadrži uglavnom ekskluzivne kompozicije, nastale isključivo za ovu priliku, a na njemu se zasad nalaze: Andrea Ljekaj, Antonio Zuza, Disrupted Project, Egoless, Fabris Audio, Insolate, Ivan Komlinovic, Jan Kinčl & Regis Kattie, Kodin, Koolade, Le Chocolat Noir, Laseech, Microslav, Qwerty, PEZNT, Petar Dundov & Ilija Rudman, RFMN, Sergej Snooze, VRH, Zarkoff.
Danas je objavljen novi, treći po redu najavni singl s nadolazeće kompilacije. Riječ je o house stvari „LA Rework“ i djelo je zagrebačkog elektroničkog producenta i DJ-a Jana Kinčla uz gostovanje francuskog klavijaturiste Regisa Kattiea. Kako zvuči, možete poslušati na Bandcamp profilu diskografske kuće PDV Records.


Objavljivanje kompilacije planirano za ponedjeljak, 22. ožujka, na godišnjicu zagrebačkog potresa. Kompilacija će tog dana biti objavljena isključivo na Bandcamp profilu PDV-a, dok će se na svim ostalim servisima, kao i na vinilu, pojaviti tokom travnja.


Drugi dio vinilnog izdanja biti će objavljen nakon ljeta, sa novim ekskluzivnim pjesmama, koje će naknadno biti pridodane i digitalnom izdanju kompilacije.


Ukupni ostvareni prihod nakon objavljivanja kompilacije uplaćivati će se na račun zaklade Zaklade Solidarna za pomoć stradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji.