Nove domaće nade

Indie bend Rodeo predstavio drugi singl “No Cigar”

T.I.

Nakon prvog singla „Imperator“ predstavljenog u siječnju, u drugom . jučer objavljenom - se čuje manje indie rocka, više je groovie i funky atmosfereRodeo je indie rock bend čiji su članovi već ostavili traga na domaćoj nezavisnoj domaćoj sceni, a čine ga Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubanj, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).


Nakon prvog singla „Imperator“ predstavljenog u siječnju, u drugom . jučer objavljenom – se čuje manje indie rocka, više je groovie i funky atmosfere. Kako kažu, singl „No Cigar” posvećen je svima kojima je u ludilu što nas okružuje jedino preostalo sanjariti.


“S kraljevskih postolja sad dvorske lude zabavljaju ljude, a one uhvaćene s ukočenim rukama, kada žarka svjetla ispišu “applause”, šalje se daleko od društvene zabave – jer zabava je samo za „normalne“. Pjesma No cigar je za sve umove zarobljene u vlastitim iluzijama i one osuđene zbog sanjarenja” – slikovito objašnjavaju nove nade hrvatske indie scene.
Singl i mix singla snimljeni su u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića, snimanje vokala potpisuje Marin Hraščanec, a master Pavle Miholjević. Videospot i scenarij djelo su Dinka Šimca.


Singl „No Cigar” dostupan je putem YouTube kanala benda te na svim striming servisima.