20 Years of Placebo

Grupa Placebo odredila novi datum zagrebačkog koncerta: Na Šalatu stižu 26. lipnja iduće godine

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Podsjetimo, grupa je na Šalati prvotno trebala nastupiti 15. srpnja.Nakon prvotnog otkazivanja Placebo je ipak odredio datum novog zagrebačkog koncerta. Slavni engleski bend na stadion Šalata stiže u subotu, 26. lipnja 2021. godine.


Novi zagrebački termin stiže u tjednu kada grupa obilježava dvadeset godina od objavljivanja svog epohalnog izdanja »Black Market Music« na kojem su se našli hitovi »Taste In Men«, »Slave To The Wage« i »Special K«.


Placebo je trenutačno u studiju gdje njegovi članovi dovršavaju rad na novom albumu, a počeli su objavljivati i datume koncerata u 2021. godini. U kalendar su upisani talijanska Montova u lipnju te festivali Open Air St Galen, Mad Cool i Park Live u srpnju, a njima se sada pridružuje i Zagreb, točnije stadion Šalata.
Podsjetimo, grupa je na Šalati prvotno trebala nastupiti 15. srpnja. U Zagreb su se trebali vratiti četiri godine nakon koncerta u dvorani Dražena Petrovića, kada su pred hrvatskom publikom nastupili u sklopu turneje »20 Years of Placebo«.


Sve ulaznice koje nisu vraćene za prvi termin vrijede za koncert 26. lipnja sljedeće godine, a od jučer su u prodaji nove ulaznice po »early bird« cijeni od 220 kuna. Od 1. siječnja cijena će im biti 240 kuna, a na dan koncerta, ako ih ostane, za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 260 kuna.
Službena prodajna mjesta: su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.