Treći singl

Riječka grupa Fervent Inc. predstavila novi žestoki singl

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Najnoviji singl »Sandbox« prati videouradak čiju režiju potpisuje bend zajedno s Frankom Deklevom.Nakon dva uspješna singla, riječki band Fervent Inc. predstavio je »Sandbox« (Breulj/Tatalović), novi žestoki singl koji prikazuje bend u punom glazbenom zamahu. Fervent Inc. tročlani je bend iz Rijeke koji je započeo svoje glazbeno putovanje krajem 2018. godine, a njihov zvuk je najbolje opisati kao kombinaciju hard rocka i alternativnog metala s povremenim melankoličnim referencama. Riječ Fervent opisuje posjedovanje ili pokazivanje određenog strastvenog intenziteta.


Članovi benda su Marinko Breulj (gitara), Jakov Hrkač (bas gitara/vokal) i Domagoj Tatalović (bubanj/vokal), a ono što je znakovito za bend je da dosad nije zabilježio niti jedan nastup, već promovira svoj rad putem internetskih platformi te za svoj glazbeni rad redovito dobiva pohvale fanova ovog glazbenog žanra.


U protekle dvije godine bend je snimio tri singla. Radi se o pjesmama: »Mirror Frames«, »Dying Notes« i »Sandbox« od kojih su dvije (»Miror Frames« i »Sandbox«) praćene i videospotovima, dok je za »Dying Notes« napravljen tekstualni video.
Najnoviji singl »Sandbox« prati videouradak čiju režiju potpisuje bend zajedno s Frankom Deklevom, dok montažu spota potpisuje Franka Goić. Spot se može pogledati na Youtubeu. Bend se uvelike priprema za nastupe pred publikom te je samo pitanje vremena kada će Fervent Inc. održati svoj prvi nastup te tako i uživo promovirati svoje vrijednosti.