Live stream brand

Cercle u Zagrebu! Dolaze na Halloween party LMF Festivala. Lokacija? Još je tajna

Portal Novi list

Foto LMF Festival

Foto LMF Festival

Od menadžmenta LMF Festivala kao organizatora doznajemo da ulaznice za event neće biti u prodaji, te će dolazak biti moguć isključivo uz pozivnicuU subotu 30.10. u Zagrebu se, na jednoj od najatraktivnijih zagrebačkih lokacija koja se za sada još uvijek drži u tajnosti, priprema pravi spektakl, jer u Zagreb nam po prvi puta dolaze osnivači planetarno popularnog brenda Cercle iz Francuske, gdje će u suradnji s LMF Festivalom zagrebačkoj publici prirediti istinsku poslasticu za sve ljubitelje elektronske glazbe.


Cercle je planetarno poznat po snimkama DJ setova na neobičnim lokacijama, među njima su do sada svoje mjesto zaslužile i hrvatske destinacije Biokovo Skywalk, Plitvička jezera, te tvrđava Revelin u Dubrovniku.

Njihov je producentski tim, kojem je baza u Francuskoj, obišao cijeli svijet, a setovi koje oni snimaju gledaju se diljem planete i nerijetko imaju na desetke milijuna pregleda ljubitelja elektronske glazbe diljem svijeta.


Obećavajući party


Tko zna, možda nam njihov dolazak nagoviješta i neku zagrebačku lokaciju kao njihov novi projekt.


To ćemo zasigurno doznati u narednom periodu, a do tada željno iščekujemo ovaj obećavajući Halloween party. 


Cercle dolazi u Zagreb u organizaciji zagrebačkog LMF Festivala, koji se već nakon premijernog pojavljivanja ovoga ljeta na Jarunu, upisao na kartu ozbiljnih i velikih festivala.


S line-upom i produkcijom koje su nam predstavili već na prvom pojavljivanju, visoko su postavili ljestvicu, a u budućnosti imamo velika očekivanja od narednih izdanja.


Od menadžmenta LMF Festivala kao organizatora doznajemo da ulaznice za event neće biti u prodaji, te će dolazak biti moguć isključivo uz pozivnicu.


Kako do pozivnice?


A kako do pozivnice?


Ekipa iz LMF-a nam je rekla da još nije vrijeme za podijeliti tu informaciju, ali da će uskoro na svojim društvenim mrežama objaviti detalje.Osim toga i mi ćemo napeto iščekivati te informacije jer definitivno je najavljen party koji se ne propušta, a kako je broj pozivnica ograničen i ulaz će biti moguć samo uz predočenje pozivnice, vjerujemo da je to trenutno najtraženiji „komadić papira“ u Zagrebu.