Američki roker

Bruce Springsteen se vraća na Broadway: Na njegove koncerte smiju samo cijepljeni

Hina

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Tek nekoliko kazališta otvorilo je svoja vrata na Broadwayju, a prve veće produkcije očekuju se najranije u rujnu.Američki roker Bruce Springsteen najavio je u ponedjeljak da se njegov show na Broadwayju vraća u lipnju, čime će postati prva megazvijezda koja će nastupati za publiku u zatvorenom prostoru otkako se New York počeo otvarati. »Springsteen na Broadwayju« primat će samo cijepljenu publiku, priopćila je produkcija.


Svi će morati pokazati potvrdu o potpunoj cijepljenosti. Program će se izvoditi od 26. lipnja do 4. rujna. Ulaznice su u prodaji od četvrtka.


– Volio sam raditi na »Springsteenu na Broadwayju« i oduševljen sam što su me pozvali da repriziram show u sklopu ponovnog otvaranja Broadwayja, rekao je Springsteen.
Springsteen, 71-godišnjak iz New Jerseyja, 236 puta izveo je svoj program između listopada 2017. i prosinca 2018. Dijelio je s publikom osobne priče i ilustrirao svoje životno putovanje uz akustične izvedbe pjesama. Iako može rasprodati divovske koncertne dvorane i stadione, The Boss je za svoju zadnju izvedbu izabrao kazalište St. James koje prima oko 1700 ljudi.


Tek nekoliko kazališta otvorilo je svoja vrata na Broadwayju, a prve veće produkcije očekuju se najranije u rujnu. Mjuzikl »Hadestown« otvara svoja vrata 2. rujna.