Ozzy Osbourne

Snima se biopic o ekscentričnom rockeru: Njegova supruga kaže da ovo nije film za djecu

Sanda Milinković

Foto/ Flickr, Daniel Zappe

Foto/ Flickr, Daniel Zappe

Pritom je "Bohemian Rhapsody" proglasila Hallmarkovim rock filmom za mlađu generaciju.Snima se biografski film o Ozzyju Osbourneu, a njegova je supruga Sharon kazala da obožavatelji ne trebaju očekivati nježnu verziju života ovog ekscentričnog rockera.


Pritom se osvrnula na “Bohemian Rhapsody”, biopic o legendarnoj grupi Queen te načinu na koju je u filmu prikazan pokojni Freddie Mercury.


“Naš će film biti puno realniji. Ne želimo da to bude ispolirana verzija. Ne radimo ovo za djecu. Ovo je odrasli film za odrasle ljude”, kazala je Sharon, a prenosi Ultimate Classic Rock.
Po njezinom je mišljenju, biopic  “Bohemina Rhapsody” bio Hallmarkov rock film za mlađu generaciju.


“Bio je ispoliran. Kao da su rekli da će te pjesme živjeti vječno i pridobili čitavu generaciju obožavatelja njihove glazbe, kao što nikada ranije nisu. S te je strane film bio fenomenalan. Ali, ne mislim da je film bio dobar. Promijenili su vremenski tijek priče i sve u njoj”, kazala je Sharon.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)Trenutno ima vrlo malo detalja o biopicu Ozzyja Osbournea koji je prvi put najavljen još prije dvije godine. Njegov sin Jack, čija kompanija producira film, otkrio je malo informacija pa tako znamo da je film u fazi “aktivnog razvoja” te da je zaposlen scenarist. Znamo i da je vrijeme radnje između 1979. i 1996. godine.

Sam Ozzy neće sudjelovati u produkciji. “Ne pitajte me ništa o tome. Uključena je moja obitelj i kazao sam supruzi – sretno. Da bi se uspjeli dogovoriti oko nečega s moje troje djece, morate se dignuti vrlo rano”, kazao je rocker u veljači.


Indiferentan je i po pitanju glumca koji će ga utjeloviti na ekranu. “Sharon želi nepoznatog glumca. To je o Sharon i meni, našoj vezi, o tome kako smo se upoznali i zaljubili. Ona je moja druga polovica. Uz mene je sazrijela kao što sam ja sazrio uz nju. Nedavno smo proslavili 38 godina braka”, kazao je Ozzy.


Sharon dodaje da će se sa pričom moći svi povezati. “Ne morate biti obožavatelj ove glazbe jer je ovo priča o preživjelom. Bez obzira što vam život baci, morate se podignuti i početi ispočetka. Ovo je nevjerojatna priča o pobjeđivanju svega što vam život baci u lice”, zaključila je.