Zajednička izjava

Reese Witherspoon se razvodi: ‘Naš najveći prioritet je naš sin’

Hina

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Glumica ima dvoje starije djece - kći Avu i sina Deacona s prvim suprugom Ryanom PhillippeomOscarom nagrađena glumica i producentica Reese Witherspoon i njezin suprug Jim Toth, agent za talente, objavili su u petak da su donijeli “tešku odluku o razvodu”.


Par se vjenčao u ožujku 2011. na Witherspooninom ranču u Ojaiju u Kaliforniji, sjeverozapadno od Los Angelesa. U rujnu 2012. par je dobio dječaka po imenu Tennessee James.


“Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili”, rekao je par u zajedničkoj izjavi objavljenoj na Witherspooninom Instagram računu.
“Naš najveći prioritet je naš sin i cijela naša obitelj dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje.”


Witherspoon ima dvoje starije djece – kći Avu i sina Deacona s prvim suprugom Ryanom Phillippeom. Par se razveo 2007. godine.


Witherspoon, 47, koja je odrasla u Nashvilleu, Tennessee, osvojila je Oscara za najbolju glumicu u filmu country glazbe “Hod po rubu” iz 2005. godine. Također je producirala nekoliko filmova i televizijskih emisija uključujući “Velike male laži” i “The Morning Show”.