Glumica

Rebel Wilson otkrila kako je srušila ogavni plan australskog lista: “Razotkrit ćemo te, imaš 2 dana”

Hina

Ramona Agruma i Rebel Wilson / Foto Screenshot Instagram Rebel Wilson

Ramona Agruma i Rebel Wilson / Foto Screenshot Instagram Rebel Wilson

Sydney Morning Herald zaprijetio joj je da će objaviti njezinu vezu s Ramonom Agrumom bez njezina pristankaNakon što su australske novine zaprijetile da će objaviti njezinu vezu s Ramonom Agrumom bez njezina pristanka, Rebel Wilson odgovorila je na pravi način.


Zvijezda serije ‘Nije li romantično’ odgovorila je u nedjelju novinarki koja je kritizirala Sydney Morning Herald zbog pokušaja razotkrivanja seksualne orijentacije Wilson koja ranije nije javno izlazila sa ženom. Wilson je u četvrtak bila brža sa svojom objavom putem Instagrama potvrdivši da izlazi s Agrumom.


Umiješani otvoreni homoseksualci


Kate Doak, reporterka australskog televizijskog informativnog programa 10 News First, osudila je u tweetu Sydney Morning Herald jer je Wilson dala “upozorenje dva dana unaprijed da će je razotkriti“ i požalila se na činjenicu da su “u ovo bili umiješani otvoreni homoseksualci u Sydney Morning Heraldu“.
 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)Odgovarajući na kritiku Doak, Wilson je tvitala: „Hvala na vašim komentarima, bila je to vrlo teška situacija, ali pokušavam je obazrivo riješiti.“


Primjedbe glumca iz serije ‘Pitch Perfect’ došle su ubrzo nakon što je Sydney Morning Herald u subotu objavio komentar u kojem ju je osudio jer se razotkrila pod svojim uvjetima unatoč njihovim naporima da to učine.


Medij je tvrdio da je pokazao “obilje opreza i poštovanja“ tako što su poslali e-poštu njenom timu i dali Wilson “dva dana da komentira svoju novu vezu“ s Agrumom prije objave priče o paru.


Sramotno, odvratno i podlo


„Velika pogreška“, napisao je kolumnist Sydney Morning Heralda Andrew Hornery. „Wilson je pogriješila objavivši na Instagramu u petak rano ujutro priču o svojoj novoj ‘Disneyjevoj princezi’, na istoj platformi kojom se ranije hvalila zgodnim bivšim momkom, bogatim Amerikancem Jacobom Buschom.“


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)„Na svojoj strani je imala i ‘najboljeg prijatelja’, glumca Hugha Sheridana, koji radi intervjue na FM-u petkom ujutro, tijekom kojih se pohvalio da je upoznao par prije šest mjeseci. Očito je taj odnos držan u tajnosti.“


Planovi o članku Sydney Morning Heralda izjalovili su se a na društvenim mrežama su Doak i mnogi drugi negodovali zbog prisiljavanja Wilsonove da javno objavi svoju vezu.


Na Twitteru su pristaše producenta Senior Year postupke Sydney Morning Heralda nazvali “sramnim“, “odvratnim“ i “podlim“.


Ponižavanje nije novinarstvo


„Lipanj je dobro vrijeme za podsjetiti se da mi, mediji, moramo raditi pametnije kada su u pitanju vijesti o LGBTQ+ zajednici“, tvitala je sportska novinarka Ines Braga Sampaio.


„Ponižavanje nije novinarstvo. Takvo razotkrivanje nikada neće biti novinarstvo. Ono što je Sydney Morning Herald učinio Rebel Wilson je zlostavljanje.“


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Rebel Wilson (@rebelwilson)U priopćenju objavljenom u nedjelju, urednik Sydney Morning Heralda Bevan Shields inzistirao je na tome da je “pogrešno reći da je Herald razotkrio Wilson“ i ustvrdio je da je list “jednostavno postavljao pitanja koja su, kao standardna praksa, uključivala rok za odgovor“.


Wilson je u četvrtak na Instagramu objavila fotografiju sa svojom djevojkom Agrumom, dizajnericom mode i nakita iz Los Angelesa, poznatom po svojoj ležernoj liniji odjeće Lemon Ve Limon.


„Mislila sam da sam tražila Disneyjevog princa.. ali možda je ono što mi je stvarno trebalo sve ovo vrijeme bila Disneyjeva princeza“, uz fotografiju je napisala Wilson.