Infekcija uha

Princeza Charlene od Monaka uspješno operirana

Hina

Foto: Wikimedia Commons

Foto: Wikimedia Commons

Liječili su je pod pseudonimom u bolnici u Durbanu.Princeza Charlene od Monaka operirana je radi infekcije uha, nosa i grla koju je dobila u svibnju, a operacija je “jako dobro prošla”, otkrio je izvor iz palače AFP-u.


Operacija u Južnoj Africi u petak izvedena je pod općom anestezijom i “posljednja je na koju je morala ići zbog ORL infekcije. Bit će na promatranju 48 sati”, naveo je izvor.


Charlene (43), rođena u Zimbabveu, provela je većinu ove godine u Južnoj Africi, gdje je živjela u mladosti, a pridružili su joj se princ Albert i njihova djeca nakon ranije operacije u kolovozu.
No početkom rujna hitno su je prebacili u bolnicu nakon što se onesvijestila radi komplikacija povezanih s ozbiljnom ORL infekcijom, objavila je tada njezina fondacija.


Liječili su je pod pseudonimom u bolnici u Durbanu.


Bivša južnoafrička olimpijska plivačica vjenčala se s princem Albertom II 2011. godine, no njezin produljen boravak u Južnoj Africi ove godine potaknuo je glasine da bi se par mogao rastati.


Albert (63), sin je princa Rainiera III i Grace Kelly, američke filmske zvijezde koja je poginula u prometnoj nesreći 1982.