Opasno

Princ Harry i Meghan Markle suočeni s prijetnjom u blizini njihove vile u Kaliforniji

A. P.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Vlasti su upozorile stanovništvo na pojačan oprezLuksuzno imanje u Montecitu u Kaliforniji, vrijedno 14 milijuna dolara, na kojem žive princ Harry i Meghan Markle može se pohvaliti luksuzom i mirom, ali na ovoj mirnoj lokaciji pojavi se neočekivani problem.


Naime, kraljevski par je upozoren da zaključa svoj dom nakon što je u blizini uočen divlji planinski lav. Posebno su upozoreni na životinje o kojima se brinu na imanju, kokošima i psima, jer oni privlače pozornost lava i lak su plijen za ovu moćnu životinju.


Prema sigurnosnim snimkama, lav je viđen 8 kilometara od njihove kuće, na prilazu drugog imanja.Izvršna direktorica udruge Montecito Sharon Byrne je izjavila: “Činjenica da imamo sigurnosne snimku pokazuje da stanovnici situaciju shvaćaju ozbiljno jer su instalirali kamere kao što smo im i preporučili.”, prenosi Hello.


“Kokoši mogu biti brz i jednostavan izvor hrane za divlje životinje pa moraju biti sigurne i zaštićene. Želimo da svi mještani osiguraju svoje domove i kokošinjce i druge životinje koje imaju.”, dodala je Byrne.


Sharon je također rekla: “Pozivamo stanovnike da osiguraju svoje smeće kako životinje ne bi mogle tražiti otpatke, da postave noćnu rasvjetu, alarme, kamere i tako dalje. Planinski lavovi su usamljena stvorenja i ne žele biti u blizini ljudi pa se nadamo da će i ovaj lav produžiti dalje.”


Prekrasna kuća Sussexovih u Kaliforniji službeno se zove Chateau of Riven Rock. Par živi na raskošnom imanju od preseljenja u SAD.