Ništa od zbližavanja

Princ Harry se ipak već vratio u Kaliforniju

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Šuškalo se da će ostati duže da bude uz baku za rođendan i izgladi nesuglasice, ali ipak je posjet kratko trajao.Princ Harry vratio se u Montecito u Kaliforniji supruZI Meghan Markle i njihovom sinu Archieju, potvrđuju PEOPLE.


Harry se u utorak vratio u SAD nakon što je prisustvovao sprovodu svog pokojnog djeda princa Philipa u kapeli St. George u dvorcu Windsor.


Unuk kraljice Elizabete (36) stigao je u Veliku Britaniju u karantenu u vikendicu Frogmore i prisustvovao sprovodu 17. travnja, što je bilo prvi put da je Harry vidio svoju obitelj nakon više od godinu dana, kao i prvi put nakon što su on i Meghan dali intervju s Oprah Winfrey. (Harry se preselio u Kaliforniju s Meghan i Archiejem u ožujku 2020.)
U subotu su se Harry i njegov brat princ William pridružili ostalim članovima kraljevske obitelji, uključujući njihovog oca, princa Charlesa, u šetnji iza lijesa vojvode od Edinburgha tijekom povorke do kapelice St. George. Umjesto da budu smješteni jedni pored drugih, rođak braće, Peter Phillips (sin princeze Anne), prošetao je između njih.