Kraljičin rođendan

Princ Harry mogao bi odgoditi povratak u LA kako bi ovaj tjedan ostao na kraljičinom rođendanu

Portal Novi list

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

Amerika će malo pričekati.Princ Harry možda će odgoditi povratak u Los Angeles kako bi u srijedu ostao sa svojom obitelji za kraljičin rođendan, prenose britanski mediji. Vojvoda od Sussexa rezervirao je otvoreni let za SAD – što znači da bi se mogao vratiti nakon što njegova baka napuni 95 godina, navodi Daily Mail. Avionska karta princa Harryja znači da bi srijedu mogao provesti s kraljicom za njezin prvi rođendan bez njezina voljenog supruga. To je logičan slijed događaja nakon što je objavljeno da je vodio dva sata mirnih razgovora sa svojim starijim bratom princem Williamom. Navodi se da su se sastali sa svojim ocem princom Charlesom nakon sprovoda princa Philipa u subotu. Bio bi to prvi put da su osobno razgovarali nakon Harryjevog i Meghaninog bombastičnog intervjua za Oprah Winfrey početkom ove godine.


Navodi se da su se sastali daleko od televizijskih kamera u dvorcu Windsor nakon završetka subotnjeg ispraćaja.


Očekuje se da će se “zaraćena” braća ponovno sastati na ljeto kada će u palači Kensington otkriti novi kip princezi Diani.
Upućeni se nadaju da će događaj 1. srpnja u znak sjećanja na 60. rođendan njihove majke pomoći izliječiti njihovu vezu. Izvor je rekao: “Rano je vrijeme, ali nadamo se da je ovo upravo prvi korak koji bi Philip poželio.”