“The Me You Can’t See"

Princ Harry je (ponovno) naživcirao svoju baku. Najviše zbog komentara o svome ocu

S.M.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Čini se da Harry u posljednje vrijeme nema dlake na jeziku kada je riječ o kraljevskoj obiteljiKraljica Elizabeta je “duboko uznemirena” zbog toga što je njezin unuk, princ Harry, otvoreno kritizirao svoju obitelj i situaciju je doživjela vrlo osobnom, piše Page Six.


“Harryjeva baka je ovo sve doživjela jako osobno i duboko je uznemirena zbog onoga što je rekao. Posebno zbog komentara o Charlesovu roditeljstvu kojima je kazao da njegov otac nije znao bolje zbog načina na koji je odgojen. Ovo je vrlo teško razdoblje”, kazao je izvor za Mail.


Čini se da Harry u posljednje vrijeme nema dlake na jeziku kada je riječ o kraljevskoj obitelji, posebice o Charlesu. Za emisiju “The Me You Can’t See” koja se prikazuje na Apple TV-u kazao je da je zbog Charlesa patio kao dijete.
“Kada sam bio mlađi, otac mi je znao govoriti: ‘Pa, tako je za mene pa će tako biti i za tebe”, kazao je princ. “To nema smisla – zato što si ti patio ne znači da bi trebala patiti i tvoja djeca. Svako negativno iskustvo koje si imao, trebao bi pretvoriti u pozitivno za svoju djecu”, dodao je Harry u emisiji.