Kraj romantike

Prekinuli Shawn Mendes i Camila Cabello: Obožavatelji doslovce plaču

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Hej ljudi, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu", priopćili su na društvenim mrežama.Shawn Mendes i Camila Cabello bili su jedan od omiljenih holivudskih parova, a nakon vijesti o njihovom prekidu, obožavatelji su doslovce u rasulu.


“Hej ljudi, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, ali kao ljudi volimo se i dalje više nego ikad. Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji. Iznimno cijenimo vašu podršku od početka i idemo naprijed”, stoji u Instagram Storyju kojeg su zajednički potpisali i Camila i Shawn. 

Par se upoznao 2014. godine, a vezu su započeli u srpnju 2019. nakon snimanja zajedničkog spota za pjesmu “Señorita”. Od tada su bili nerazdvojni, a vijest o prekidu njihove je obožavatelje dočekala nespremne pa su već krenuli s molbama da se veza nastavi.


Njihovi komentari popraćeni su tužnim emojijima i izjavama poput: “Ne vjerujem da se ovo dogodilo”, a oznaka #camilashawn na Instagramu prepuna je njihovih zajedničkih fotografija ispod kojih se nižu komentari slomljenih obožavatelja.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Filmymantra Media (@filmymantramedia)