Velika promjena

Poznata tema nove sezone jedne od najseksi serija na Netflixu. Obožavatelji oduševljeni

S.M.

Foto: Netflix

Foto: Netflix

Penelope u ovoj viktorijanskoj drami nabijenoj strastima utjelovljuje Nicola Coughlan.Treća sezona serije Bridgerton koja je po mnogima jedna od najseksi serija platforme Netflix, koncentrirat će se na dugo očekivanu romansu između Colina Bridgertona i Penelope Featherington.


Penelope u ovoj viktorijanskoj drami nabijenoj strastima utjelovljuje Nicola Coughlan, a upravo je ona objavila ovu vijest.


Podijelila ju je na Instagramu napisavši: “Baš poput Lady Whistledown, i ja sam čuvala veliku tajnu jako dugo. Ali napokon vam mogu reći da će treća sezona Bridgertona pratiti ljubavnu priču Colina i Penelope.
Velika je ovo promjena u odnosu na dosadašnje sezone koje su pratile knjige autorice Julie Quinn. Da se nastavilo, treća sezona pratila bi priču Benedicta Bridgertona (Luke Thompson), a Colinova ljubavna priča spominjala bi se tek u četvrtoj sezoni, kako se i spominje u četvrtom knjiškom nastavku.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)Glumičina objava je u svega nekoliko sati prikupila više od 300 tisuća “likeova”, a obožavatelji u komentarima ne mogu sakriti svoje oduševljenje.