Shania Twain

Poznata pjevačica o borbi s bolesti: “Nakon 12 dana sam jednostavno umirala”

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Morala je pričekati terapiju plazmom, koja nije uvijek efektivna, da uspijeShania Twain se osvrnula na svoju jezivu bitku s COVIDOM-19.


Tijekom intervjua, pjevačica je opisala tešku borbu s bolešću koja ju je umalo stajala njezina života. Glazbena je zvijezda u teškom stanju zračnim putem prevezena u bolnicu.


“Imam astmu i bilo mi je jako loše. Transportirali su me u bolnicu s posebnim timom jer me nitko drugi nije mogao odvesti, ne možete samo uzeti pacijenta s COVID-om i odletjeti s njim u bolnicu”, kazala je.
Pjevačica je nakon toga razvila upalu pluća uzrokovanu COVID-om.


“Svaki dan su mi pluća bila upaljena. Svaki dan. Nakon 12 dana, manje – više sam umirala. Srećom, podvrgnuli su me plazma terapiji i to je bilo učinkovito. Četvrtog dana plazma terapije imala sam 0000.1 antitijela.


Dakle nisam ih ni imala. Nisam se borila. Moja antitijela se nisu razvijala, a pluća su mi bila sve više i više upaljena”, kazala je Twain, a prenosi Just Jared.


Morala je pričekati terapiju plazmom, koja nije uvijek efektivna, da uspije.


“To je najtužniji dio… Mislim da je bilo više do toga što su djelatnici oko mene bili odlični. Nisu mi govorili koliko još imam tretmana plazme dok ne završim na respiratoru”, kazala je.


Srećom, oporavila se.