What's up Doc?

POTPUNO NEOČEKIVANO Legendarni Looney Tunes je popularniji i od kultne Game of Thrones na HBO Maxu

S.M.

Looney Tunes/Wikimedia Commons

Looney Tunes/Wikimedia Commons

Prethodno je u prva četiri dana bio na drugom mjestu iza Mandaloriana.Looney Tunes je na platformi HBO Max popularniji od kultne serije Game of Thrones, prenosi Screenrant. HBO Max je platforma WarnerMedie koja nudi više od deset tisuća sati premium sadržaja sa svih HBO platformi uz više filmova i serija.


Mnoge su produkcije tijekom pandemije koronavirusa morale zaustaviti svoja snimanja, a neke su serije imale sreće pa su snimanja već bila završena prije nego li je čitava industrija stala na čekanje.


Pored toga, neke su streaming platforme mogle službeno krenuti u realizaciju pa tako i gledateljima u karanteni dati priliku za isprobavanje nečeg novog. Jedna od njih bila je HBO Max koja se dugo čekala. HBO ima već ustaljenu reputaciju za visoko kvalitetan program koji je serije poput Deadwooda, Seksa i grada, Girls i Game of Thrones, lansirao u stratosferu i pritom zadržao vjerne gledatelje.
Lansiranjem HBO Maxa, najveće iznenađenje je otkriće što je najpopularnije na platformi. Prema podatcima, većina gledatelja pripada skupini odraslih ljudi, ali unatoč tome što bi se možda očekivalo da Looney Tunes gleda mlađa publika, upravo je ovaj reboot Warnera Bros.-a postao najpopularnija serija za praćenje.


Looney Tunes je toliko popularan da je postao i najtraženiji sadržaj na plaftormi što nije nimalo jednostavan zadatak u moru fantastičnih i kultnih naslova u ponudi. Ujedno, ovo je postala i druga najpopularnija serija u prva četiri dana lansiranja, smjestivši se iza Disneyjevog Mandaloriana i baby Yode.